Koop İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul erken...

Koop İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul erken seçim açıklaması

23 Nisan 2018 - 18:45

Türkiye için hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın 24 Haziran’da seçim yapılması ile ilgili Koop İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, 24 Haziran olarak açıklanan erken seçim kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Alınan seçim kararının olumlu bulduğunu ifade eden Koop İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, alınan kararı önemsediklerini Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Toğrul, ”Ülkemiz iç ve dış tehditlere karşı, ülkemizin bekası ve milletimizin güvenliği için yoğun çaba sarf edilen bu dönemde, alınan erken seçim kararını yerinde buluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla ülkemiz 24 Haziran 2018 Pazar günü sandık başına gidecek. Alınan bu karar ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlar getirsin. İç ve dış tehditlere karşı, ülkemizin bekası ve milletimizin güvenliği için yoğun çaba sarf edilen bu dönemde, alınan erken seçim kararını yerinde buluyoruz. Alınan kararı önemsiyor ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir bayrak ve hizmet yarışı. İnanıyorum ki; bu süreç hem ülkemizi hem de demokrasimizi daha da güçlendirecek ve daha güçlü bir Türkiye ortaya çıkaracaktır. Ülkenin temel sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması hepimizin ortak beklentisidir. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Seçim kararının şimdiden tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.“ dedi.

Bu haber 1026 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir