Erzurum’da Ramazan ayıyla birlikte otobüslerde artan...

Erzurum'da Ramazan ayıyla birlikte otobüslerde artan sıkıntılar

21 Mart 2024 - 22:06

Erzurum, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şehir genelinde yaşanan hareketlilik ve yoğunlukla başa çıkmakta zorlanıyor

Erzurum'da Ramazan ayıyla birlikte otobüslerde artan sıkıntılar
Erzurum, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şehir genelinde yaşanan hareketlilik ve yoğunlukla başa çıkmakta zorlanıyor.

Özellikle otobüslerde seyahat edenler arasında artan sıkıntılar dikkat çekiyor. Şoförler, bu duruma karşı çaresiz kaldıklarını ifade ediyorlar.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Erzurum'da, özellikle iftar saati yaklaşırken otobüslerdeki kalabalık artıyor. İnsanların iş veya evlerine yetişme telaşıyla birleşen açlık ve susuzluk hissi, bazı yolcuların gerginleşmesine ve şoförlere karşı anlayışsız davranmasına neden oluyor.

ŞOFÖRLER RAMAZAN AYINDA Kİ SIKINTILARI DİLE GETİRİYOR:

Şehirdeki birçok otobüs şoförü, Ramazan ayı boyunca yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyor. Bazı şoförler, otobüslerdeki yoğunluğun artmasıyla birlikte yolcular arasında tartışmaların ve hatta ufak çaplı kavgaların yaşandığını belirtiyorlar. Ancak, çoğu zaman sadece tek bir şoförün bu durumu kontrol etmesinin mümkün olmadığını ifade ediyorlar.

Bu durum, özellikle uzun ve meşakkatli çalışma saatlerine rağmen şoförlerin karşılaştığı ek stres faktörü olarak öne çıkıyor. Otobüs seyahatlerinin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi için şoförlere ve yolculara daha fazla anlayış ve sabır çağrısında bulunuluyor.

YETKİLİLERİN BU DURUMA ÇÖZÜM GETİRMESİ BEKLENİYOR

Erzurum'da otobüs seyahatlerinde yaşanan bu sıkıntılar, Ramazan ayının getirdiği özel bir döneme işaret ederken, şehir yönetimi ve ilgili yetkililerin bu konuya daha fazla dikkat ve çözüm odaklı yaklaşması bekleniyor. Yolculuk esnasında herkesin birbirine saygı ve anlayışla yaklaşması, bu tür sıkıntıların azaltılmasında önemli bir adım olabilir.

KAYNAK ERZURUM GÜNEBAKIŞ

Bu haber 2795 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir