ÇEŞME VAR SUYU YOK

ÇEŞME VAR SUYU YOK

21 Mart 2024 - 22:04

Şehir merkezinin birçok bölgesinde bulunan çeşme suları sık sık kesiliyor

İçme suyu ihtiyacını yıllardır buradan karşılayan vatandaşlar suların sık sık kesilmesinden mağdur. Sular akmadığı için vatandaşlar marketlerden parayla su zorunda kalıyor. Yıllar önce gece, gündüz suyu akan çeşmeden bir süre önce su giderek azaldı ve tamamen kurudu. 

Su fiyatları almış başını giderken, Erzurum halkı su ihtiyacını çeşmelerden karşılıyor. Erzurum’un çeşmelerinden biri olan Yazıcıoğlu çeşmesinin suyun akmamasına tepki gösteren vatandaşlar, yine eskisi gibi çeşmenin akmasını istiyorlar.

Vatandaşlar,” Bu çeşmenin suyu yıllardır akmıyor. Belediye ekiplerinin belirli aralıklarla bu çeşmelerin bakımını yapması gerekiyor. Millet hizmet görecek ki hizmetin ne olduğunu bilecek. Şu ana kadar kaliteli hizmet almaya alışmadığımız için mağdur edildiğimizde sesimizi çıkarmıyoruz, hakkımızı istemiyoruz, almak için uğraşmıyoruz. Bizlere ne verirlerse onunla yetinip, daha fazla sıkıntı çekmediğimiz için şükrediyoruz. Milletin zihniyeti değişecek ki, hizmet verenlerden hakkımız olan hizmeti alabilelim. Şuan bile mahalle sakinleri ihtiyaçlarını oradan karşılıyor, içme suyu olarak kullanıyor. Şuan çeşme bakımsızlıktan harabeye dönüyor. Bir an önce restore edilerek mahalle sakinleri ve ilçenin tarihine kazandırılması gerekir. Sular ve çeşme çok güzel fakat su akmıyor. Bu suyun akması gerekiyor. Çok büyük tepkiler var. Belediye bu çeşmeleri hiç mi temizlemez, hiç mi onarım yapmaz? Belediye vatandaşların susuzluğuna çare olamıyor.”

KAYNAK ERZURUM GÜNEBAKIŞ

Bu haber 2777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir