Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, coşkulu...

Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, coşkulu miting yaptı.

22 Mart 2024 - 16:44

Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, coşkulu miting yaptı. 
Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Temel Daşı,  sevenleri kar ve yağmur da yalnız bırakmadı. 
Narman İlçe meydanında toplanan yüzlerce kişi hep bir ağızdan, "Temel Daş, Narman Sensiz Olmaz" sloganları attı.
7’den 70’e herkesin sevgisi gösterileriyle karşılaşan Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, halkla iç içe olan ve bu yönüyle herkesin takdirini topluyor  
 Yoğun ve coşkulu kalabalık önünde konuşan Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Temel Daş, Narman’ı kalkındırmak için elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi.
Daş,“Bu soğuk havaya rağmen bugün bizi bağrına basan kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yağmur ve soğuk demeden bizlere gönülden destek veren hemşerilerimle aramızda oluşan gönüldaşlığı, birlikteliği, kardeşliğini hep birlikte kurduk. Beni kardeşi, evladı gibi gönüllerine basan siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi Temel Daş kardeşinizi bağrına bastınız. Narman’a her geldiğimde kalbim kütür kütür atardı. Bugün de o heyecanım, o gururum, sizleri burada gördükten sonra bin kat daha artmış oldu.  Bizim hayallerimizde bu ilçemizin hem alt, hem üst yapıları; hem kalkınması hem de vatandaşlarımızın rahat bir hayata kavuşması var. Şimdi ise büyük hayallerimizin gerçekleşmesi için tekrar yola çıktık.   Ekibimizle birlikte sizler için gece gündüz demeden çalışacağız. Sizler için bizler varız ve sizler için çalışacağız. Narman ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza her zaman destek olacağız. Onların istek ve taleplerini her zaman öncelik olarak kendimize görev bileceğiz. Sizler hizmetlerin en iyisine layıksınız. Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, 31 Martta desteklerinizi bekliyorum .31 Mart tarihinde sandıkta güller açacak. Narman hak ettiği hizmeti bizimle görecektir. Narman emin ellerde şahlanacak yatırımın ve hizmetin en güzelini alacaktır”

Bu haber 3236 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir