Sürücüler sinir küpü

Sürücüler sinir küpü

25 Ocak 2024 - 05:19

Erzurum’da yaşanan park sorunu, araç sürücülerinin ve vatandaşların canına tak etti.

Saray Bosna caddesinde yaşanan park sorunu artarak tekli parktan, yan yana iki aracın park etmesine dönüşürken şimdiler de ise yan yana üç araç park ederek zaten dar olan yolu iyice kapatıyorlar. 

Durumdan, araç park edenler ayrı, oradan geçen sürücüler ayrı, vatandaşlar ise ayrı şikayetçi olsa da problemin temel kaynağı otopark alanlarının yetersiz olmasına çıkıyor. 

Öyle ki, konu hakkında şikayetini dile getiren sürücüler, “2’li parktan 3’lü parka geçilmiş durumda. Az aşağıda trafik polisi var ve burada olan sorundan, burada çıkan tartışmalardan haberlerinin olmadığını düşünmüyorum. Araç sürücüsüyüm ve bu yol üzerinde hareket halinde giderken 3’lü park yapan araçlara denk gelmek ve o an işimizden alı konulmak sadece beni değil birçok kişiyi sinirlendirir. İlla park sorunu nedeniyle birbirini bıçaklayan, öldüren ya da hastanelik olacak şekilde kavga mı olması mı lazım buraya bir önlem almak için” ifadelerini kullandı.
 Saray Bosna caddesini kullanan vatandaş ise konu hakkında, “sağlı ve sollu olmak üzere araç parkları dar olan caddeyi iyice kullanılamaz hale getiriyor. Kaldırımları zaten kış olması nedeniyle, buz düşer korkusuyla kullanamıyorken yolu da park eden araçlardan dolayı kullanamıyoruz”. Diye konuştular. 

Araçlarını park eden sürücüler ise, “bizlerde park etmememiz gerektiğini biliyoruz ama zaten buraya 3. Parkı yapan kişinin işi acelesi olduğu için ve uzun süre orada kalmayacağı için oraya park etmiştir. Park yeri olsa gidelim park edelim ama öyle bir durumda söz konusu değil” şeklinde aktardı.

Benzer durum Erzurum’un farklı farklı birçok noktasında bu şekilde olurken gerek vatandaşlar, gerekse sürücüler bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulamasın bekliyorlar.

KAYNAK-ERZURUM GÜNEBAKIŞ

Bu haber 1563 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir