Faruk Bulut yeniden başkan seçildi

Faruk Bulut yeniden başkan seçildi

21 Kasım 2021 - 13:11

 

Türk Sağlık Sen Erzurum Şube 1 Nolu Başkanlığı 7.olağan Genel Kurul seçimi yapıldı.

Türk Sağlık Sen Erzurum Şube 1 Nolu Başkanlığına yeniden Faruk Bulut, güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde 110 delegeden 91 delege oy kullandı.

Ak saçlılardan aldığı bu sancağı daha yukarı taşıyabilmek için büyük bir inanç ve heyecanla bu kutlu yürüyüşe devam edeceklerini ifade eden Türk Sağlık Sen Erzurum Şube 1 nolu Başkanı Faruk Bulut, sağlık çalışanların sorunlarını çözüme kavuşturmak adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi

Bulut,” Ak saçlılarımızdan aldığımız bu sancağı daha yukarı taşıyabilmek için büyük bir inanç ve heyecanla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz Sağlık çalışanlarımız istihdam yetersizliğine rağmen zor olanı başardılar. Mücadele ettiler, yılmadılar, usanmadılar. İnsan hayatına dokundular. Bu fedakârlık ve azim asla görmezden gelinemez. Sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de bu başarının altına imza attı.  Bizler bu milletin aydınlık geleceği için sizlerle hep beraber, omuz omuza mücadele ettik etmeye devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Çalışanın hakkını alması için verdiğimiz mücadelede, sesimizin daha gür çıkması, sorunlarımızın gündeme getirilmesi ve çözüm yollarının bulunması konusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İşçisiyle, memuruyla, işsizi ve emeklisiyle hep birlikte büyümesine katkıda bulunduğumuz milli gelirin hakça paylaşılması, sosyal devlet ilkesinin hayata geçirilmesi ancak adaletsizliğe “dur’ diyen bireyler ve kurumların çoğalmasıyla mümkün olacaktır. Bugün Türk Sağlık Sen Erzurum Şubemizin 7. Olağan genel kurulunu tamamlandık.  Genel kurulumuzda, bizleri onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi il Başkan Yardımcılarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye ilçe başkanımıza, Türkiye Kamu-Sene bağlı şube başkanlarımıza, Türkiye Kamu çalışanları vakfı il başkanımıza, Türk sağlık sen iş yeri temsilcilerimize, çok değerli delegelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.  Genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu haber 339 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir