Başkan Kemal Akkan’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Kemal Akkan'dan Miraç Kandili Mesajı

06 Şubat 2024 - 12:30

Başkan Akkan messajında;

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) hikmet dolu yolculuğu olan mübarek Miraç Kandiline erişmenin huzuru içerisindeyiz. Miraç; insanlığa yol gösterici olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in, Allah’ın davetiyle Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da göğe, yüce âlemlere ve ilahi huzura yükseldiği mukaddes ve manevi bir yolculuktur. İslam âlemi olarak manevi dünyamızın aydınlandığı, asırlardan bu yana coşku ile idrak ettiğimiz bu manevi gecelerden en iyi şekilde istifade etmeliyiz.

Manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek günde ülkemizin bekası, afetlerin ve savaşların son bulması için dua edelim. Manevi hayatımızı canlandıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı harekete geçiren Miraç Kandili gecesinde hatalarımız için rabbimizden mağfiret dilemeli ve verdiği nimetler için şükretmeliyiz. Bununla birlikte devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği, zülüm altındaki Müslüman kardeşlerimizin en kısa zamanda selamete ulaşması için duamızı eksik etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Âleminin ve hemşehrilerimin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların; İslam dünyasının birlik, dirlik ve beraberliğine, kardeşliğimizin güçlenmesine, insanlığın sağlık, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Bu haber 1301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir