Erzurum Canlı Hayvan Pazarı’nın en ağır kurbanlığı...

Erzurum Canlı Hayvan Pazarı'nın en ağır kurbanlığı Şahin'in fiyatı tam 65 bin lira

Erzurum Canlı Hayvan Pazarı'nın en ağır kurbanlığı olan 'Şahin' isimli boğa, bir ton yüz kilogramlık ağırlığıyla ve 65 bin lira fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Araba...

08 Temmuz 2022 - 11:36 - Güncelleme: 08 Temmuz 2022 - 12:21

Erzurum Canlı Hayvan Pazarı'nın en ağır kurbanlığı olan 'Şahin' isimli boğa, bir ton yüz kilogramlık ağırlığıyla ve 65 bin lira fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Araba fiyatıyla yarışan kurbanlık boğaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Avrupa'nın en büyük canlı hayvan pazarı olan Erzurum Canlı Hayvan Pazarı'nda, bir tonun üzerinde olan kilosuyla ve 65 bin lira fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken 'Şahin' isimli boğanın değeri araba fiyatlarıyla yarışıyor. Güzelliğiyle de vatandaşların ilgi odağı olan 3 yaşındaki kurbanlık tosuna yoğun talep var. Canlı hayvan pazarının en ağır kurbanlığı olan 'Şahin' için satıcı ve alıcılar sıkı pazarlık yapıyor.

"65 bin lira istiyorum, vatandaşlar istediğim fiyata yaklaşamıyor"
Meydanın en büyük hayvanının kendi boğası olduğunu belirten Faruk Koç, "Boğamın adı 'Şahin'. Bir ton yüz kilo ağırlığında, fiyatını 65 bin lira olarak belirledim. Şu anda ilgilenen çok vatandaş var ama fiyatında anlaşamadığımız için alıcısı olmadı. İstediğim fiyata yaklaşamıyorlar. Pazarın en gözde hayvanı şu anda benim boğam Şahin'dir. Meydanda görüldüğü üzere bundan daha büyük bir hayvan yok. Tekman'ın Çukuryayla köyünde 3 yıldır besliyorum" dedi.

Bu haber 914 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir