Er-Vak’tan öğretmenler günü ziyareti

Er-Vak'tan öğretmenler günü ziyareti

Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Yücel Çil, Abdurrahman Zeynal ve Mustafa Ertek, Öğretmenler Günü nedeniyle Yakutiye İlçe Milli Eğitim...

24 Kasım 2023 - 12:06 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 12:06

Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Yücel Çil, Abdurrahman Zeynal ve Mustafa Ertek, Öğretmenler Günü nedeniyle Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ile Dumlupınar İlköğretim Okulu'na ziyaret etti.
Er-Vak olarak yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler sunan Er-Vak Başkanı Erdal Güzel, 60 yıl önce Dumlupınar İlkokulu'nda okuyan bir öğrenci olmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirtip, okulun eski yapısı hakkında bilgi verdikten sonra okul müdürü Mehmet Yakut'a yeni görevinde başarılar dileyerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayıp Er-Vak olarak şehrin eğitim ve öğretimi konusunda kendilerine düşecek her türlü görevi severek üstleneceklerini belirtti. Er-Vak Yayınları tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle çıkardıkları "Erzurum'dan Yükselen Bayrak" isimli kitabı öğretmen ve öğrencilere takdim etti
İkinci ziyareti Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapan Er-Vak üyeleri, yakın zamanda göreve gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulunup 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladılar.
Ziyaret sırasında Erzurum Lisesi'nin eski Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesiyle birleştirilmesinde Er-Vak'ın büyük bir rol oynadığını vurgulayan Er-Vak Başkanı Erdal Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğluna görevinde başarılar dileyip, Er-Vak yayınlarından çıkardıkları Birinci Dünya Savaşı ve Milli Mücadele'de Erzurum" ve "Erzurum'dan Yükselen Bayrak" kitapları ile "Yaşasın Cumhuriyet" isimli gazeteyi hediye etti. Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ise Er-Vak'ın şehrin önemli STK'larından biri olduğunu vurgulayarak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Bu haber 1329 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir