İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’dan karne mesajı

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’dan karne mesajı

Yoğun tempo içinde geçen bir dönemin ardından öğrenciler 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini alıp sömestr tatiline gireceklerken Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız karne öncesi öğrencilere mesajlarını iletti

19 Ocak 2024 - 23:57

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’dan karne mesajı
Yoğun tempo içinde geçen bir dönemin ardından öğrenciler 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini alıp sömestr tatiline gireceklerken Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız karne öncesi öğrencilere mesajlarını iletti.

Yoğun tempo içinde geçen bir dönemin ardından öğrenciler 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini alıp sömestr tatiline gireceklerken Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız karne öncesi öğrencilere mesajlarını iletti.

“11 Eylül 2023 Pazartesi günü il genelinde 1363 okulumuzda, 166.623 öğrencimiz ve 12.386 öğretmenimizle başlamış olduğumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I.Kanaat Döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız” diyerek cümleye başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, bir dönemlik eğitim-öğretim sürecinin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, “Öncelikle il genelinde bir eğitim-öğretim döneminin daha sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında emek ve gayretleri olan tüm idareci ve öğretmenlerimize; eğitimi, bu şehrin en önemli ve birinci önceliği olarak görerek yürütmüş olduğumuz faaliyetlerde her zaman yanımızda olan Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum” söylemlerinde bulundu. 

Yakup Yıldız’ın Bir dönem boyunca öğrenim gören, eğitim alan öğrencilere ve toplumdaki bireyleri yetiştirerek, onları topluma yararlı bir hale getirmek için dönem boyunca etkin rol alan öğretmenlerin beraberinde olan öğrenci velilerine karşı hazırlamış olduğu mesajlar ise şöyledir;

Sevgili Öğrenciler,

Bir dönemin daha sonuna gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşadığınızı biliyor; karne heyecanınızı ben de sizinle paylaşıyorum.

Şunu unutmayınız ki karne, şahsiyetinizin, insanî değerlerinizin ya da zekânızın bir göstergesi değildir; bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Karne; aynı zamanda zayıf ve güçlü yönlerinizi analiz etmeniz, varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bu doğrultuda tedbirler almanız adına bir imkandır. Karnelerinizdeki notları bu şekilde değerlendireceğinize ve bu noktadan hareketle II. Kanaat döneminde çok daha güzel olana ulaşacağınıza yürekten inanıyorum.

Sizlere kazandırmaya çalıştığımız en önemli hedefimiz olan okuma alışkanlığını yarı yıl tatilinde de aksatmadan devam ettirmeniz; kitaba ve okumaya zaman ayırmanız, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak tatili değerlendirmeniz; böylelikle II. Kanaat dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanız en büyük arzumuzdur

KAYNAK-ERZURUM GÜNEBAKIŞ

Bu haber 1179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir