Cağ kebapları Filistin halkına destek için kesiyorlar

Cağ kebapları Filistin halkına destek için kesiyorlar

Erzurum'da bir cağ kebap salonu işletmecisi 12 gün boyunca tüm geliri Gazze'ye gönderilmek üzere yaklaşık 1 ton cağ kebap kesecek.İsrail'in başta Gazze ve Kudüs olmak üzere...

06 Kasım 2023 - 11:00 - Güncelleme: 06 Kasım 2023 - 11:00

Erzurum'da bir cağ kebap salonu işletmecisi 12 gün boyunca tüm geliri Gazze'ye gönderilmek üzere yaklaşık 1 ton cağ kebap kesecek.
İsrail'in başta Gazze ve Kudüs olmak üzere Filistin halkına yönelik vahşetine yönelik bir yandan tepkiler yükselerek devam ederken bir yanda mağdur olan Müslümanlara yönelik yardım elleri de uzanmaya devam ediyor. Erzurum'da coğrafi işaretli cağ kebap salonu işletmecisi olan Fırat Nezih, 12 gün boyunca gelirinin tamamı Gazze ve Filistin'e destek olmak üzere satış yapacaklarını ifade ederek, "Keşke elimizden daha fazla bir şey gelse ve yapsak. Vatandaşlarımızın da desteği ile yaklaşık 1 ton etten 12 bin adet cağın satışını yaparak oradaki kardeşlerimize destek amaçlı göndereceğiz" şeklinde konuştu.
Havuzbaşı Kent Meydanı'nda açılan cağ kebap standına ilgi gösteren ve Gazze'ye yardım amaçlı destek veren vatandaşlar, güzel davranışın diğer işletme sahiplerine de örnek olmasını ifade etti.

Bu haber 274 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir