Büyük Birlik Partisi Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Ercan...

Büyük Birlik Partisi Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Ercan Yanmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos 2021 - 12:41 - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 - 12:48

Büyük Birlik Partisi Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Ercan Yanmaz,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Yanmaz,  ''Türk hâkimiyetinin bir kez daha perçinlendiği ve Anadolu’nun kadim ve ebedi Türk yurdu olduğunun tescil edildiği gündür. 30 Ağustos; yokluk, yoksulluk, açlık, ihmal ve işgale mahkûm edilen bir milletin, tarihin akışına isyan ederek kendi kaderini kanıyla yazdığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden süreçte ne denli önemliyse, aziz milletimizin bir daha böyle bir beka sorunuyla karşı karşıya kalmaması için sosyal, siyasal ve ekonomik her türlü tedbiri almamız ve uyanık olmamız da günümüzde bu topraklarda varlığımızı sürdürmemiz için o derece önemlidir. Canından dahi vaz geçerek, istiklâli için ölümü göze alarak çetin mücadelelere gark olan ceddimizin bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı ne pahasına olursa olsun korumaya ant içtik. Malazgirt Zaferi ile başlayan Anadolu hâkimiyetimizde bu topraklara Türk mührünü vuran bütün vatan evlatlarının emanetlerini kutsal bilip canımız pahasına sahip çıkacağımıza dair söz verdik. Şehitlerimizin ruhları şad; milletimizin zafer haftası ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Allah her daim ordumuzu, askerimizi ve polisimizi muzaffer kılsın.”

Bu haber 545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir