Ak Parti’nin başarısı, Erzurum’un başarısı demek

Ak Parti’nin başarısı, Erzurum’un başarısı demek

Erzurum Mahallebaşın semtine Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu girişimleri ile Ziraat Bankası ATM’si kuruldu. Mahallebaşına Ziraat Bankası ATM’si kurulmasına destek veren Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na teşekkür eden Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf...

25 Haziran 2018 - 20:00

Erzurum Mahallebaşın semtine Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu girişimleri ile Ziraat Bankası ATM’si kuruldu.

Mahallebaşına Ziraat Bankası ATM’si kurulmasına destek veren Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na teşekkür eden Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Oğuz,  Mahallebaşı esnafının mağdurluğu giderildiğini söyledi.

Oğuz,” Bundan 5 sene öncesi o dönem Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu Mahallebaşına Ziraat Bankasının Nenehatun şubesini kazandırdık bankamız 4 yıl hizmet verdikten sonra Ziraat Bankası Bölge Başkanın aldığı karar ile şubemiz kapalı kaldı Mahllebaşı esnafı mağdur olduğunu fark ettik. Biray önce Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Mahallebaşı esnafını ziyaret ederken kendisine bu konuyu dile getirdik esnaf olarak mağdur olduğumuzu söyledik sayın vekilimiz Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ise Ziraat Bankası Bölge Başkanını aradı Mahallebaşına bir tane ATM kurulması talimatı verdi. Ziraat Bankası Bölge Başkanı bizi aradı beraber ortak karar vererek çarşının orta yerine Ziraat Bankası ATM’ si kuruldu. Sayın milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu bizlerin her zaman yanında oldu sorunlarımızın birçoğunu çözüme kavuşturdu. Bu anlamda sayın vekilimiz Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi

AK PARTİ HÜKÜMETİ DÖNEMİNDE ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI.

Ak Parti olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu,  vatandaşların kendilerine iletilen sorunları çözüme kavuşturup taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Taşkesenlioğlu, “ Bizler Ak Parti kadroları olarak, her zaman vatandaşlarımızın yanında, halkımızla iç içe olduk. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman teşkilat yöneticilerimizle, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle el ele verip, vatandaşlarımızın ayağına gittiğimizde bize iletilen sorunları çözüme kavuşturup, taleplerini yerine getirmeye çalıştık.  Milletimizin bizi, her seçimde göreve getirmesinin, Ak Parti’yi tercih etmesinin sebeplerinden birisi de budur.  İlçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız inşallah. Ak Parti hükümeti döneminde ülkemize çok büyük hizmetler yapıldı. Bu hizmetleri en üst düzeye taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Sadece yatırım yeterli olmuyor. İnsanlara samimiyetle dokunup, her an yanlarında olduğumuzu hissettirmeli ve gönüllerini kazanmalıyız. Bizim davamız parti meselesi değil, ülke meselesidir. Ak Parti’nin başarısı, Erzurum’un başarısı demek.”

Bu haber 1288 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir