ERZURUM BAKKALLAR VE MANAVLAR ODASINDAN BAŞKAN ALİ KORKUT A...

ERZURUM BAKKALLAR VE MANAVLAR ODASINDAN BAŞKAN ALİ KORKUT A ZİYARET

20 Mart 2018 - 16:03

Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Samet Erdoğan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile beraber Yakutiye İlçe Başkanı Ali Korkut a bir ziyarette bulundular.

Başkan Ali Korkut a sıkıntılarını bildiren Erdoğan Erzurum pazarında bulunan 3 harfi kuruluşların sürekli arttığını belirterek bu konuda Başkan Ali Korkuttan yardım talebinde bulundular Başkan Erdoğan 3 harfli kuruluşların fazlalıgından esnafının iş yapamaz hale geldiğini dile getirerek belediye zabıta ekiplerininde Erzurum esnafına yardımcı olmasını istedi.

Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası başkanı Samet Erdoğan cami önlerinde bulunan ve vergiye tabi olmayan kişilerin satış yaptıgını bu satış yapan kişilerinde kontrol edilmesini istedi.son olarak da Erzurumda bulunan suriyeli vatandaşların haksız rekabete girdiklerini başkan Ali Korkut a bildiren Erdoğan Yakutiye Başkanı Ali Korkuttan destek beklediklerini dile getirdi.

Yakutiye Başkanı Ali Korkutta her zaman Erzurum esnafının yanında olacaklarını belirterek her konuda yardımcı olacagını söyledi.

 

 

Bu haber 1940 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir