Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet...

Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Karabulutlu 3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

03 Aralık 2020 - 11:46 - Güncelleme: 03 Aralık 2020 - 18:21

Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Karabulutlu 3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karabulutlu mesajında,“Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasına ihtiyaç duyan toplumsal bir husustur. Engelli kişilerin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu özel günde toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan bütün engelli vatandaşlarımızın dostu ve destekçisi olduğumuzu belirterek kendilerine ve ailelerine mutlu, huzurlu, güzel bir yaşam diliyorum”dedi.

Bu haber 3650 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir