Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliğine H. Mucip Gözeger...

Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliğine H. Mucip Gözeger atandı

27 Mayıs 2018 - 23:49

Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliğine H. Mucip Gözeger atandı.Başkan Gözeger yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti.
Türkiye Kamu Sen Genel Merkezimiz, şubelerimizin ve genel merkez seçimlerimizin ardından 07.05.2018 tarihinde almış olduğu kararla şahsımı Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilcisi olarak atama yoluyla görevlendirmişlerdir.
Bu şerefli görevi bana layık gören genel başkanım sayın Önder KAHVECİ bey ve teşkilat mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inancım tamdır.
Çünkü bizler kamu-sen ailesi olarak bütün şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte almış olduğumuz bayrağı layık olduğu yere dikmeye yeminliyiz.
Yakın tarihimizde İslami cemaat adı altında örgütlenen zihniyeti bozuk kişiler devletin bütün kurumlarına sirayet ederek devlet yapısını bozmaya çalışmışlardır. 15 Temmuzda fetullahçı terör örgtünün yaptıklarına hep birlikte tanıklık ettik. ülkemizin bu zor günlerden kurtulup rahatlaması için kurumlarımızın refaha kavuşması için Türkiye Kamu-Sen mensupları olarak bütün kamu kurum ve kuruluşlarının her kademesinde, Devletimizin bekası,Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü dün olduğu gibi bugün de savunma refleksinden bir adım geri atmayacağımızı bildiririz. 
Çünkü bizler Devletine ve milletine bağlı asil vatan evlatlarıyız. Çünkü bizler belli bir tedrisattan geçmiş, devlet terbiyesi almış, her türlü bilgi ve beceriye sahip olan, devletin her kademesinde görev yapmaya ehil kişileriz. Çünkü bizler önce ülkem ve milletim diyen bir zihniyetin temel taşlarıyız. Çünkü bizler Hoca Ahmet YESEVİNİN alperenleriyiz. İsmail GASPIRALI, Erol GüNGÖR, Necip FAZIL, Hüseyin Nihal ATSIZ gibi dava adamlarının gönül erleriyiz. Büyük devlet adamları Mustafa kemal Atatürk ve Alparslan TÜRKEŞ,in fikir ve idealleriyle yetişmiş vatan evlatlarıyız.
Bu vesile ile hepinizi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.
 

Bu haber 2039 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir