Sönmez’den Fırat’a tebrik

Sönmez'den Fırat'a tebrik

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il Başkanı Gürkan Sönmez, Almanya'da 21 Ekim'de düzenlenen şampiyonada Boşnak rakibi Edin Puhalo'yu yenerek altın kemere ulaşan Dünya Ağır...

17 Kasım 2023 - 17:00 - Güncelleme: 17 Kasım 2023 - 17:00

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il Başkanı Gürkan Sönmez, Almanya'da 21 Ekim'de düzenlenen şampiyonada Boşnak rakibi Edin Puhalo'yu yenerek altın kemere ulaşan Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan'ı başarısından dolayı tebrik etti.
Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde hazırlık kampı yapan Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan Erzurum'a geldi. Almanya'da 21 Ekim'de düzenlenen şampiyonada Boşnak rakibi Edin Puhalo'yu yenerek altın kemere ulaşan Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan, düzenlenen yemekte kentin siyaset ve bürokratlarıyla bir araya geldi. Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il Başkanı Gürkan Sönmez ile de bir süre görüşen Fırat Arslan, "Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait Snowdora Otel'de kaldım. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde şampiyonaya hazırlandım. Ben yurt dışında bir çok ülkede kamp yaptım. Erzurum ve Palandöken bana çok faydalı oldu. Yüksek kesimde kondisyonumu en yüksek seviyeye getirdim. Erzurum tam bir sporcu kendi. Bana imkanlarını seferber eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ederim" dedi.
Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il Başkanı Gürkan Sönmez ise, Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan'ı tebrik ederek," Kamp için Erzurum'u tercih etmesi çok büyük bir karar. Fırat Arslan önemli bir altın madalya kazandı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Bu haber 246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir