Koop-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, 15...

Koop-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yayımlayarak, hain darbe girişimini kınadı.

15 Temmuz 2021 - 12:18

 

Koop-İŞ Sendikası Erzurum  Şube Başkanı Tarık Toğrul, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yayımlayarak, hain darbe girişimini kınadı.

15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadığını ifade eden Koop-İŞ Sendikası Erzurum  Şube Başkanı Tarık Toğrul, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınamakta, demokrasimize, devletimize ve milletimize yönelik bu tür hain girişimlerin bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. 

Toğrul,” 5 yıl önce, 15 Temmuz 2016 tarihinde son derece karanlık bir gece yaşadık. Yüce milletimizi, güçlü devletimizi dışarıdan yıkmaya çalışan fakat başarılı olamayanlar, bu kez içerideki işbirlikçileriyle hain bir darbe girişiminde bulundu. 15 Temmuz'da kendi tanklarımızın, kendi tüfeğimiz namluları, asker kıyafeti giymiş teröristlerce halkımıza, milletimize ve devletimize doğrultulmak istendi. Fakat darbeciler, çağlar ve nesiller boyunca destanlar yazmış Türk milletinin hainlere geçit vermeyeceğini, canı pahasına yeni bir destana imza atacağını düşünemediler. Aziz milletimiz bu hain saldırıya karşı direndi, ülkesi ve milleti için canını feda etti. Hain darbe girişimine karşı tek yürek, tek ses olan büyük Türk milleti, yüzlerce şehit ve binlerce gazi vermek pahasına direndi, sonuçta demokrasimiz büyük bir zafer kazandı. Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren demokrasiye, parlamentomuza ve milletimize sahip çıkan Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ 1 milyona yakın üyesiyle; Sendikamız Koop-İş bütün üyeleriyle demokrasi ve millet düşmanlarının karşısına dikildi. Koop-İş bu süreçte her zaman olduğu gibi, demokrasiden, hak ve özgürlüklerden yana tavır aldı. Koop-İş Sendikası olarak ülkemizin dört bir yanına yayılmış şubeleri ve üyeleriyle bir bütün olarak, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınamakta, demokrasimize, devletimize ve milletimize yönelik bu tür hain girişimlerin bir daha yaşanmamasını dilemekte, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere 15 Temmuz'da ülkemiz için canını veren şehitlerimize, bu aziz vatan uğruna ve ülkemizin birliği ve bütünlüğü için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilemektedir.”

 

Bu haber 815 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir