Göçükçü Öz İş Oto Hasar Onarım Merkezi Sahibi Köksal Tikici...

Göçükçü Öz İş Oto Hasar Onarım Merkezi Sahibi Köksal Tikici ve Oğulları Fatih Han Furkan ve Taha Tikici'den Miraç Kandili Mesajı

06 Şubat 2024 - 12:59 - Güncelleme: 06 Şubat 2024 - 14:18

Göçükçü öz iş oto hasar onarım merkezi sahibi Köksal Tikici ve oğulları Fatihhan Furkan ve Taha Tikici’den miraç kandili mesajı 

Göçükçü öz iş oto hasar onarım merkezi sahibi Köksal Tikici mesajında Cenab-ı Hak, insanlara sonsuz rahmet ve şefkatinin bir eseri olarak belirli vakitlere ayrı bir önem atfetmiştir. Bu mübarek zaman dilimlerini af ve bağışlamak için fırsat ve imkân olarak bahşetmiştir.

Gece yolculuğu manasına gelen "İsra" ve manevi yükseliş anlamı taşıyan "Miraç" olayının gerçekleştiği gece de bu zaman dilimindedir. Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, Cenab-ı Hakk'ın sonsuz güç ve kuvvetinin eserini göstermek için yaptırılan manevi bir yolculuktur.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gece de, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya birlik ve beraberliğini pekiştirerek, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak kötülüklerden iyilik ve güzelliklere, erdeme ve eksikliklerden tamamlanmaya yönelelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, böyle mübarek gecelerin milletimiz ile bütün insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Hakk'dan niyaz ediyorum." dedi.

Bu haber 1386 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir