Erzurum Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Şube...

Erzurum Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Şube Başkanı Ergun Deniz Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

11 Mart 2021 - 20:38 - Güncelleme: 11 Mart 2021 - 21:06

Erzurum Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Şube Başkanı Ergun Deniz Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Deniz mesajında; Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatan topraklarının müstesna bir parçası olan Erzurum'un, 1. Dünya Harbi sırasında çok büyük acılara ve vahşet boyutundaki büyük katliamlara tanık olduğunu ifade eden Deniz, Erzurum halkının 103 yıl önce hürriyet ve istiklali için canları pahasına vatan topraklarını müdafaa ettiğini söyledi.
Bu uğurda binlerce şehit veren Erzurum'un düşmana karşı gösterdiği şanlı direnişin kuruluş savaşının mihenk taşı olduğunu vurgulayan Yücelik mesajında şu ifadelere yer verdi; "Anadolu'yu, Erzurum'u vatan bilmiş, onurunu, vatan sevgisini, birlik olma ruhunu tüm dünyaya göstermiş insanımızın büyük mücadelesi tarihte hep örnek gösterilmiştir. 103 yıl önce bu kadim şehrimizin yaşadığı acıları yıllarca hep yüreklerimizde hissettik. 12 Mart 1918, tarihimize şan ve iftihar sahifeleri ekleyen güzel şehrimiz Erzurum'un şanlı zafer günüdür. Bu vesileyle vatanımızı kanı, canı pahasına müdafaa eden bütün aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum."dedi.

Bu haber 2063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir