Erzurum Sıhhi Tesisat ve İnşaat malzemeleri satıcıları...

Erzurum Sıhhi Tesisat ve İnşaat malzemeleri satıcıları başkanı Raif Akson,18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı yayımladı.

18 Mart 2022 - 01:51

Erzurum Sıhhi Tesisat ve İnşaat malzemeleri satıcıları başkanı Raif Akson,18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akson mesajında"Aziz ve kahraman şehitlerimiz,Kutsal vatanımızın korunması, milletimizin bekası ve hürriyetimizin sembolü olan ay-yıldızlı bayrağımız uğrunda göğsünüzü siper edip, canlarınızı hiç düşünmeden feda ederek, bu aziz toprakları kanlarınızla suladınız. Bu vesileyle, bıraktığınız aziz hatırayı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Emanetinizi sonsuza kadar koruyacağımızı ve yaşatacağımızı bilerek rahat uyuyunuz. Sizlerden aldığımız güç, azim ve kararlılıkla, rengini şehitlerimizin kanından alan Şanlı Türk Bayrağı sonsuza kadar gök kubbede özgürce dalgalanacak ve sonraki nesillere teslim edilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa uğrunda toprağa düşen, ''vatan ebedi şan ve şeref bulsun'' diyerek can veren, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerken, gazilerimiz ile aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en değerli emanetler olduğu bilinci içerisinde, devletimizin her türlü imkânıyla yanlarında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

İstiklal Şairimiz Akif, ne güzel ifade buyurmuşlar; Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber.

Ruhunuz şad, makamınız yüce, mekânınız cennet olsun."

Bu haber 566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir