Demirciler Odası Başkanı Ömer Demirbağa Kadir gecesi için bir...

Demirciler Odası Başkanı Ömer Demirbağa Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı.

26 Nisan 2022 - 21:01

Demirciler Odası Başkanı Ömer Demirbağa Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı.

Başkan Demirbağa mesajında;Bir ömürden hayırlı olan Kadir Gecesinin Yaratanın kullarına bir bayram hediyesi olduğunu söyledi. 
Başkan Demirbağa, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak Alemlerin Rabbi Allahın, Kadir Gecesinin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediğinin altını çizerek, Bin aydan, bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kadrini bilerek değerlendirenlere, tertemiz bir hayat için ilahi fırsat. Affeden ve affetmeyi seven Rabbimizden günahlarımızın affını dileyerek bol dua etmeliyiz tavsiyesinde bulundu.
Kadir Gecesi'nin günahların affı, duaların kabulü için Allahın kullarına verdiği bir ömre bedel bir lütuf olduğuna dikkat çeken Başkan Demirbağa,"Kadir Gecesi'nde eş, dost, akraba, yaşlı, hasta, kimsesiz, öksüz ve yetimleri aramalı, hatırını sormalı, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeliyiz, layıkıyla değerlendirmeliyiz. Allahtan af ve mağfiret, Peygamber Efendimizden şefaat talep etmeliyiz. Bu vesile ile İslam Aleminin, milletimizin ve üyelerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, sağlıklı, huzurlu nice mutlu günler dilerim" dedi. 

Bu haber 961 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir