Çomaklı ve Mandal’dan DAG’a ziyaret

Çomaklı ve Mandal'dan DAG'a ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Doğu Anadolu Gözlemevi'nde inceleme yaptılar.Çomaklı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr....

15 Ekim 2023 - 15:03 - Güncelleme: 15 Ekim 2023 - 15:03

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Doğu Anadolu Gözlemevi'nde inceleme yaptılar.
Çomaklı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın yaptığı ziyaretle ilgili açıklamasında, " Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve beraberindeki heyet misafirimiz oldu. Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmalar ve yeni kurulan birimlerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile birlikte; 3170 m rakımlı Konaklı - Karakaya Tepelerinde bulunan Doğu Anadolu Gözlemevine (DAG) bir ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar ve projenin aşamalarını hakkında bilgi aldık Ayrıca Milli Teknoloji Hamlesinin şehrimizdeki en önemli atılımlarından olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bilim Erzurum Merkezine de bir ziyaret gerçekleştirerek bilgi aldık ve fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Bu haber 281 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir