Başkan Karabulutlu’dan Bayram mesajı

Başkan Karabulutlu’dan Bayram mesajı

01 Mayıs 2022 - 00:57

Ahmet Karabulutlu  Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan karabulutlu Kutlama mesajında;Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir  Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. 

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.Değerli üyelerimizin bayramını kutlar, sevdiklerimizle bayramlaşma ve kucaklaşmayı günümüz teknolojisinden istifade ederek gerçekleştirmenizi, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmamanızı rica ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Üyelerimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu haber 740 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir