Başkan Hakan Kurt’tan Bayram mesajı

Başkan Hakan Kurt’tan Bayram mesajı

01 Mayıs 2022 - 01:13 - Güncelleme: 01 Mayıs 2022 - 01:45

Tez-Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Hakan Kurt Ramazan Bayramı için bir mesaj yayımladı. 

Başkan Hakan KURT mesajında; Hoşgörü, bereket, affetme ve sabır ayı olan Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı'nı idrak ediyoruz. Karşılıklı saygı ve sevgiyi yücelten bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortama vesile olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerin güçlendiği günlerdir. Bütün değerlerini barından dinimizin, Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olarak nitelendiren on bir ayın sultanı Ramazan ayının bitmesinin ardından Ramazan Bayramı'nı kutlamaktayız.

Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılan yardımların kabul olması dileğiyle, Ramazan Bayramı’ nın milletimize ve İslam Alemine barış, huzur mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyor, başta üyelerimiz olmak üzere, Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

Bu haber 756 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir