Başkan Akson’dan Berat kandili mesajı

Başkan Akson'dan Berat kandili mesajı

16 Mart 2022 - 23:44 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 00:53

Başkan Akson’dan Berat kandili mesajı 

Başkan Akson mesajında,’’ Berat gecesinin birliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılmasını, affımıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ Dedi.

Akson mesajında şunları kaydetti; “11 Ay’ın sultanı Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Bir Berat gecesine daha kavuşmanın mutluluğunu ve şükrünü yaşıyoruz. Bu kutsi gece vicdan muhasebesi, kalp sorgulaması için iyi bir fırsattır.Zira Bu geceler, kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, yüce Yaradan'ın rızası doğrultusunda hayatımıza yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir. Biz Müslümanlar olarak böylesine önemli bir günün feyz bereketinden istifade etmeliyiz.Kırık kalpleri onarıp,dargınlık zincirlerini kırıp,nefret ve intikam hislerinden kendimizi arındırabiliriz.Yeter ki Yüce Allah'ın ardına kadar açtığı bu kurtuluş kapılarından girmesini bilelim.

Gönül yapmak yerine yıkan, kalp onarmak yerine kıran,muhabbetle dostlukla ve kardeşlikle muamele yapmak yerine gıybet ve gafletle vakit geçirenlere Allah’ın izni ve inayetiyle fırsat vermemeliyiz.Bu vesile ile aziz milletimizin ve tüm Müslümanların Bolluk ve bereketin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın olduğu, iftar sofralarının kurulduğu, oruçların açıldığı tüm İslam Coğrafyası’nda bu güzel tabloları göreceğimiz, Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ni tekrar kutluyor,Cenabı Hakk'tan niyaz ederim.'' ifadelerine yer verdi.

Bu haber 2011 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir