Başkan Akson’dan Bayram mesajı

Başkan Akson’dan Bayram mesajı

01 Mayıs 2022 - 01:51

Başkan Raif Akson Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramlar sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, özel günlerdir diyen Başkan Akson, bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

"Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık.

Ramazan ayında yaptığımız Teravih, Cuma Buluşmaları ve mahalle ziyaretleri ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ettik, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız iftarlarla toplumun farklı kesimlerinden hemşehirlerimizle bir araya geldik ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirdik. Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’a şükürler olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin bayramını tebrik eder,ülkemiz ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Bu haber 757 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir