Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürlüğü 20. yılını kutluyor

Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürlüğü 20. yılını kutluyor

Yirmi yıldır seyircilerine en güzel oyunu sahnelemek adına gayret gösteren Erzurum Devlet Tiyatroları (EDT) 11 Ocak 2018’de “Dış Ses”le perdelerini açıyor. EDT Mart’ın birinci haftasında da Moliere’in “Cimri” adlı oyununu sahneleyecek.

31 Aralık 2017 - 11:40

Erzurum  Devlet Tiyatrosu kaliteli sanatçı kadrosu, teknik ekibi ve diğer çalışanlarıyla 20 yıl her zaman daha iyisi için çalıştığını bundan sonrada çalışmaya devam edeceğini ifade eden Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürü Sezai Yılmaz, 20 yıl önce olduğu bugünde olduğu gibi her Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri seyirci ile buluştuklarını Ekim ayında sezonu açtıklarını Mayıs ayının sonuna kadar sezonun devam edeceğini üç ay boyunca yaklaşık Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak 8 tane oyunumuzla seyircisi ile buluşturduklarını söyledi.

Yılmaz, ”Yirmi yıldır sizlere daha iyisini daha güzelini sahnelemek için elimizden gelen gayreti gösterdik ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.  Erzurum  Devlet Tiyatrosu; kaliteli sanatçı kadrosu, teknik ekibi ve diğer çalışanlarıyla her zaman daha iyisi için çalışacak ve üretecektir. Erzurum Devlet Tiyatroları olarak bu yıl 20. Yılını kutuluyoruz. 20 yıl önce olduğu bugünde olduğu gibi her Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri seyircimize merhaba diyoruz. Ekim ayında sezonu açtık Mayıs ayının sonuna kadar sezonumuz devam edecek. Her Çarşamba ve Pazar günleri çocuk oyunumuz ile seyircimize merhaba diyoruz. Geçtiğimiz üç ay boyunca yaklaşık Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak 8 tane oyunumuzla seyircimizle merhaba dedik. Burada çıkardığımız kendi sanatçılarımızla çıkardığımız oyunlar dışında Ankara, İstanbul ve Sivas Devlet Tiyatrosundan turneler alarak çeşitli oyunlar sergileyerek oyun çeşitliliğini sağlıyoruz. Yaptığımız turnelerle sanatsal anlamında bölgemize çok katkı sağlıyoruz. Erzurum Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürlüğü olduğu için çevremizdeki tüm illere sanatı götürüyoruz. Kar kış demeden yollara düşüp devam eden turnelerimizle seyircilerimize oyunlarımızı götürüyoruz. Onlarca yere Erzurum’u temsilen oyunlarımızı götürüyoruz. 11 Ocak 2018 Dış ses oyunumuz ile seyircimizin karşısına çıkacağız. Mart’ın birinci haftasında Moliere  cimri oyunu ile seyircimize merhaba diyerek sezonumuzu tamamlamayı planlıyoruz. Seyircilerimize tavsiyem sanatsız kalmayın hayatınızın bir yerinde sanatınız olsun tavsiyesine bulunarak bütün seyircilerimizi tiyatromuza bekliyoruz. “

Bu haber 1677 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir