Duygular şelâle
Murat Kargın

Murat Kargın

Duygular şelâle

20 Ağustos 2020 - 18:28

Bazen kendimizi bir boşlukta hissederiz. Kimi zaman eksik kimi zaman yalnız. Kimi zaman da yaralanırız. En sevdiklerimiz yaralar bizi , toz konduramadıklarımız yıpratır bizi. Yine de güçlü durmaya çalışırız , dimdik ayakta durarak.
Kimi zaman güzel bir aşk hikayemiz oldu sanırız. Figüran kalpler durağında yanlış senaryolara kurban gideriz. Dibe battıkça batarız , kendimizi yitiririz , anlamsız yere gözlerimizin dolduğunu hissederiz. Elimize birkaç parça anı , hayalkırıklıklarıyla kaplanmış bir kalp , kendini yitirmiş bir beden kalır. Hayat her zaman mantık üstüne kurulmaz ya da bazı kesim için geçerli bu diyebilirim.Yani biz duygusal kalpler için.

Kimse için kendinizden ödün vermeyin!

Ve kimse için de değişmeyin. Sonra o kişi sizi hayalkırıklığına uğrattığında kendinizi tutunacak dal bilin. Hatta bir söz vardır. Yere düşersen eğer tutacak el arama öbür elini tut diye. Güven zor kazanılan bir şey. En güvendiğin insan bile sizi yanıltıyor insanların içini gösteren bir ayna yok ki bilelim. Altı yedi yıllık ilişkiler bitebiliyor. Mesele dengini bulabilmekte. Bazen bir anda bulursun. Bazense bir ömür ararsın bulunmaz. Yine de kendiniz diyorum asla ödün vermeyeceksiniz öz saygınız olacak ki karşınızdaki de size saygı duysun. Ne kendinizden ödün verin ne de gururunuzdan. Gerisi gelir zaten siz güçlü durun hayatta kimseye de ona muhtaçmış havası verip egolarını yükseltmeyin aşkınızdan ölseniz de yapmayın bunu. İnanın ki değmiyor. Bir insanın yaşı 20 de olsa 50 de olsa deneyim deneyimdir , ders çıkarmalı ve o dersten kalmamalı.
Değmeyecek kimselere de hayallerinizi vermeyin. Gerçekten emin olun ki kahramanınız sandığınız kişi katilin çıkmasın.
Kendinize sarılın hem de sıkı sıkı. Güçlü bir insan olabilmenin ilk şartı budur. Karaktersiz insanlar için ne ruhunuzu yorun ne de bedeninizi. Derin bir nefes alıp toplayın kendinizi. Yeni bir başlangıç yapın. Dünü, bugünü, yediğiniz kazıkları bir kenara koyun. Kapatın gözlerinizi bir çukur hayal edin her şeyi oraya gömdüğünüzü düşünün. Sahtekar insanları , size çektirdiği acıları unutun yarınlara bakın deneyimlerinizi sandığınıza koyarak.
Güzel bir aşk hikayesini hepimiz isteriz.
Yarınımızın güzel olması dileğimle...

Bu yazı 2022 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar

sanalbasin.com üyesidir