Erzurum mobilyacılar ve marangozlar odası Murat Nohutçu yapılan genel kurulda rakipsiz ve alternatif aday çıkmadan yapılan seçimde yeniden başkan seçildi.
Murat Nohutçu mevcut dönemde Erzurum mobilyacılar ve marangozlar odası başkanı olarak bir çok ilklere imza atmasıyla tanınıyor.Ülke çapında ses getiren mobilyacılar ve marangozlar sitesini bitirme aşamasına gelmesi rakip çıkmamasına da neden görülüyor.
Murat Nohutçu sandığa rakipsiz girdi."Bu bir tesadüf değil sahada kurulan güçlü iradenin ve esnafın net duruşunun sonucudur bu seçim yarış değil liderliğin ve güvenin ilanıdır."dedi.
Bu gün yapılan genel kurulda tüm üyelerin oyunu alarak 5.kez Erzurum mobilyacılar ve marangozlar odası Başkanı seçilen Murat Nohutçu yaptığı teşekkür konuşmasında seçime katılan katılmayan herkese teşekkürlerini belirterek onlardan aldığı güçle görevini sürdürmeye devam edeceğini söyledi.Murat Nohutçunun yönetim kurulu şu kişilerden oluşuyor
Başkan:Murat Nohutçu
Başkan Yardımcısı:Aydın Erte
Şahin Karayel,Ebubekir Taşkesen,Metin Küçük,Levent Akvaranli ve Adem Uçan yönetim kurulu üyelerinden oluştu.


YORUMLAR