23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla temelleri atılan,haberleşme ve iletişimin sağlanması amacıyla kurulanülkemizin köklü ve güvenilir kurumlarından biri olarak hizmetlerini sürdüren PTT AŞ, 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
PTT AŞ GENEL MÜDÜRÜ DR. HAKAN GÜLTEN: “185 YILLIK KÖKLÜ GEÇMİŞİMİZ VE TECRÜBEMİZLE, POSTA VE HABERLEŞME HİZMETİ SUNMANIN ÖTESİNDE GELECEĞE DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ.”
PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, PTT AŞ’nin 185. kuruluş yıl dönümü kapsamında yaptığı açıklamada “185 yıldır milletimize kesintisiz hizmet sunan Posta ve Telgraf Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü, hep birlikte büyük bir heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. Milletimizin haberleşme ve iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yola çıktığımız ilk günden bugüne daima vatandaşlarımızın yanında olmanın, Millî Mücadele yıllarından Cumhuriyetimizin kuruluşuna, doğal afetlerden salgın hastalık dönemlerine kadar koşullar ne olursa olsun ülkemiz için canla başla çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olarak yaklaşık iki asırlık tecrübemizle posta ve haberleşme hizmeti sunmanın ötesinde geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her zaman daha iyisini hedefleyerek, teknolojiyi yakından takip ederek ve altyapımızı bu doğrultuda sürekli geliştirerek dijital dönüşüm yolculuğumuzu da kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Gülten ayrıca “Teşkilatımızın 185 yıllık onurlu yolculuğuna emek veren ve ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, hayatta olmayan tüm mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha pek çok yeniliğe imza atacağımıza, PTT’mizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacağımıza yürekten inanıyor, 185. kuruluş yıl dönümümüzü kutluyorum.” dedi.


YORUMLAR