Meslek odasında demokrasi: ZMO başkan seçimi yapıldı.

Meslek odasında demokrasi: ZMO başkan seçimi yapıldı.

14 Aralık 2025 - 10:13 - Güncelleme: 14 Aralık 2025 - 18:42

Erzurum ziraat mühendisleri odası seçimi bu gün yapıldı. 371 üyenin bulunduğu seçimde tüm oyları alan Hasan Ali Kayabaşı yeni başkan seçildi.

 

Ziraat Mühendisleri Odası’nın başkanlık seçimi, oda üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Demokratik bir ortamda yapılan seçimde, meslektaşlar oylarını kullanarak yeni dönem yönetimini belirledi.

Seçim süreci boyunca mesleki sorunlar, tarım politikaları ve ziraat mühendislerinin sahadaki rolü ön plana çıktı. Hasan Ali Kayabaşı, tarımsal üretimin geliştirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi ve mesleki hakların güçlendirilmesine yönelik projelerini üyelerle paylaştı.

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan sayım sonucunda yeni başkan ve yönetim kurulu belli oldu. Seçimin ardından açıklama yapan yetkililer, sürecin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini vurgulayarak, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Yeni dönemde Ziraat Mühendisleri Odası’nın, tarım sektörünün gelişimi ve meslektaşların haklarının korunması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği ifade edildi.

Bu haber 1076 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde "I. Erzurum Fen...
sanalbasin.com üyesidir