ERZURUM’UN İLK VİP SAĞLIK KABİNİ AÇILDI

ERZURUM’UN İLK VİP SAĞLIK KABİNİ AÇILDI

Erzurum’un en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlık kabini hizmeti genç girişimci Hatice Umay Cinisli’nin çalışmaları sonucu hizmete girdi.24 saat hizmet verecek olan Erzurum vip sağlık kabinine Erzurum yenihaber çalışanları olarak başarılar diliyoruz.

29 Şubat 2024 - 23:20

Ataması yapılamayan bir hemşire olan Hatice Umay Cinisli, Erzurum'da sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak amacıyla "Sağlık Kabini" adında bir girişim başlattı.
Ataması yapılamayan bir hemşire olan Hatice Umay Cinisli, Erzurum'da sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak amacıyla "Sağlık Kabini" adında bir girişim başlattı. Sağlık Kabini, hastaların hastanelerde sıra beklemesini önleyerek daha hızlı ve konforlu bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Cinisli'nin açtığı Sağlık Kabini, hemşirenin tek başına yönetebileceği bir yapıya sahip olup, serum uygulamaları, dikiş atma-alma işlemleri, kan tahlilleri, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü gibi temel sağlık hizmetlerinin yanı sıra hastane dışında da gerçekleştirilebilecek uygulamaları içeriyor.

ERZURUM’DA BİR İLK

Erzurum'da ilk defa hayata geçirilen bu proje ile Cinisli, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ve hızlı bir şekilde erişebilmelerini sağlamayı hedefliyor. 24 saat kesintisiz hizmet sunabilen Sağlık Kabini aynı zamanda evde sağlık hizmeti de verebiliyor.

Hatice Umay Cinisli, projenin başarılı bir şekilde devam edeceğine inandığını belirterek, Sağlık Kabini'nin ilerleyen dönemlerde daha da genişleyerek daha fazla insanın faydalanabileceği bir hizmet sunmayı hedeflediğini ifade etti.

KAYNAK ERZURUM GÜNEBAKIŞ

Bu haber 2325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir