Altınok’tan İHA’ya ziyaret

Altınok'tan İHA'ya ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Selami Altınok, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü...

25 Kasım 2023 - 15:27

AK Parti Erzurum Milletvekili Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Selami Altınok, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Tosun ile birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret eden Önceki dönem İçişleri Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, yerel seçimler öncesi il genelindeki aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyledi.
TBMM'deki çalışmalarının devam ettiğini hafta sonları da seçim bölgesine gelerek seçmenle bir araya geldiklerini anlatan Altınok, "Şehrimizin sorunları ve çözümü noktasında çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci titizlikle devam ediyor. Genel merkezimiz bu konuda belirlenen süreci hassasiyetle yürütüyor. En doğru adaylarla yerel seçimlere gireceğiz. Halkımıza hizmet noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber 1295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir