AK Parti’de temayül heyecanı

AK Parti'de temayül heyecanı

AK Parti Erzurum İl Teşkilatınca Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması...

26 Kasım 2023 - 13:42 - Güncelleme: 26 Kasım 2023 - 13:42

AK Parti Erzurum İl Teşkilatınca Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması düzenlendi.
TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül'de katıldığı temayül yoklamasında 156 aday adayı delegeler tarafından dijital ortamda oylanıyor. Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için her ilde komisyonlar oluşturuldu. Komisyonlarda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile milletvekilleri bulunuyor. 81 ilde çevrim içi gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yaklaşık 160 bin AK Partili "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri Aday Adaylığı müracaatları tamamlandığını belirterek, "Her seçimde olduğu gibi yine en çok aday adaylığı başvurusu AK Parti'mize yapılmış olup milletimiz teveccühünü bu seçim sürecinde de bizden eksik etmemiştir. Aday adaylığı başvuru sürecinde 5'i Büyükşehir olmak üzere toplamda 156 Aday Adaylığı başvurusu İl ve İlçe Teşkilatlarımızda gerçekleştirilmiştir. Mevcut belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız doğal aday adayı olup parti genel merkezimiz tarafından ayrıca değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Hemşerilerimize ve milletimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı şükranlarımızı sunar, memleketimiz için hayırlar getirmesini dileriz. AK Parti Milletin kurduğu partidir. AK Parti Milletin partisidir. Milletin hizmetkârıdır. Şimdi yeniden "Türkiye Yüzyılı" için hazırız ve kararlıyız diyoruz. Bu vesile ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Teşkilat Temayül Yoklamasının hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Bu haber 1354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
sanalbasin.com üyesidir