Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği Ramazan ayında 700 aileye yardım edecek
Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği (ERİHDER) Ramazan ayında 700 aileye gıda, ekmek ve giyim yardımında bulunacak. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardımları başlattıklarını ifade eden Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği Nuri Toparlak, Ramazan ayı boyunca..
Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği (ERİHDER) Ramazan ayında 700 aileye gıda, ekmek ve giyim yardımında bulunacak.
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardımları başlattıklarını ifade eden Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği Nuri Toparlak, Ramazan ayı boyunca 700 aileye yardım edeceklerini söyledi.
Toparlak,” Mübarek Ramazan Ay’ının rahmete, berekete, huzura, kardeşliğe vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederiz. İnsanlık büyük bir buhrandan geçiyor. İnsani temel duyguların köreldiği, iyiliğin unutulduğu, bireyselleşmenin öne çıkarıldığı, paylaşma ve yardımlaşmanın küçümsendiği, başkalarının dertleriyle dertlenmenin yük sayıldığı bir zaman diliminden geçiyoruz. Erzurum İbrahim Hakkı Hz. Derneği olarak Ramazan öncesinde planladığımız Ramazan yardımlarını artırdık. Derneğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı içinde işadamı, esnaf ve hayırsever Vatandaşlarımız bağışlarıyla merkezde ramazan ayına ait kimsesiz, yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileye; içinde temel ihtiyaçlardan oluşan gıda paketi yardımı yapmaya başladık. Bu mübarek ramazan ayında da hayırsever insanlarımızın bağışlarıyla birlikte yine kimsesiz ve maddi durumu iyi olamayan yaşlı yetim ve kimsesizlere gıda yardımlarını ulaştırmak yardımseverler aracılığıyla dernek olarak bizlere nasip oldu. Ramazan süresince bu yardımlarımız devam edecek. Yardım yapmak isteyen tüm hemşerilerimiz yardımlarını bekliyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş güzelliklerimizi, iyiliklerimizi paylaşalım ki, kardeşliğimiz yaşasın, devam etsin. Bu Ramazan da paylaşmanın sevincini, kardeşliğin huzurunu birlikte yaşayalım.” dedi.