Kahvehanede silahlı kavga: 2 yaralı

Kahvehanede silahlı kavga: 2 yaralı

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir kahvehanede iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre olay, bugün saat...

18 Ocak 2022 - 14:21 - Güncelleme: 18 Ocak 2022 - 14:21

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir kahvehanede iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre olay, bugün saat 11.20 sıralarında, Horasan ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Şehit İshak Siga caddesinde bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, Murat Y., kahvehanede karşılaştığı Aytekin Kanar ile henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Murat Y. belindeki silahını alarak Aytekin Kanar'a doğru ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Aytekin Kanar ağır yaralandı. Kahvehanede oturan vatandaşlar dışarı kaçarken o sırada kurşunların sekmesi sonucu İbrahim Pınarbaşı da vücudunun iki farklı bölgesine kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.
Olaya karışan Murat Y. hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tedavileri sonucu yaralılar Erzurum'da bulunan hastanelere kara ambulansı ve ambulans helikopter ile sevk edildi.
Polis ekipleri, olay yeri incelemesinin ardından saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber 251 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Narman Temel Daş ile kazanacak
Narman Temel Daş ile kazanacak
Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, coşkulu miting yaptı.
Büyük Birlik Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Daş, coşkulu...
sanalbasin.com üyesidir