Gazeteciler eserleriyle yarışacak

Gazeteciler eserleriyle yarışacak

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Erzurum ve bölge illerinden gazetecilerin katılabileceği Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması sürecini başlattı.Başvuruların 5 Haziran'a kadar...

20 Mayıs 2022 - 16:12 - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 - 16:12

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Erzurum ve bölge illerinden gazetecilerin katılabileceği Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması sürecini başlattı.
Başvuruların 5 Haziran'a kadar alınacağı yarışmada, haber, internet haberciliği, spor haberi, fotoğraf, spor fotoğrafı, sayfa düzeni, röportaj, araştırma-inceleme, köşe yazısı, haber programcılığı-belgesel (radyo-tv), tv görüntü, tv haber dallarında eserler değerlendirilecek.
Geçimini sadece gazetecilikten temin eden basın çalışanları Ocak Aralık 2021 döneminde yayınlanan eserleriyle başvurabilecek. Yarışmaya katılacak olanların başvuru formunu imzalayarak, dagcerzurum@gmail.com adresine göndermeleri gerekiyor. Eserlerin Türkçe olması ve yayınlanmış halinin gönderilmesi isteniyor. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 5 Haziran 2022 olarak belirlendi. Yarışma jürisi, ödül töreni tarihleri daha sonra açıklanacak.
Yarışmada iletişim fakültesi öğrencilerinin çalışmaları da Teşvik Ödülü çerçevesinde değerlendirilecek.
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, yarışma ile gazetecilik mesleğinin güçlenmesine katkı sağlamak, Erzurum ve bölge illerinde basın kuruluşlarındaki gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve iletişim öğrencileri ile mesleğe yönelen gençlerin teşvik edilmesini hedeflediklerini söyledi.

Bu haber 189 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Makine Mühendisleri iftar yemeğinde buluştu
Makine Mühendisleri iftar yemeğinde buluştu
Narman Temel Daş ile kazanacak
Narman Temel Daş ile kazanacak
sanalbasin.com üyesidir