ZEKİ PINAR GÜVEN TAZELEDİ

ZEKİ PINAR GÜVEN TAZELEDİ

14 Ocak 2022 - 17:25

Erzurum Lokantacılar Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurul Seçimi yapıldı. Aday  Selami Güler 149 oy alırken mevcut Başkan Zeki Pınar 227 oy alarak yeniden başkan seçildi.

iyi ve kötü günde  üyelerini yanında olduklarını ifade eden Erzurum Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, bundan sonrada üyelerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Pınar, “Hiçbir esnafımızı mağdur etmedim. Tüm esnafımızın yardımına koştum. Yaptığım oda başkanlığı süresinde hiçbir esnafımızı mağdur etmedim. Yapılması gereken ne ise onu laiki ile yaptım. Artık bu görev benim asli görevlerim arasına girmiştir. Üye esnaflarımıza daha iyi hizmet etmek için göreve devam etmek için üyelerimizi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinliyorum. İnşallah önümüzdeki kongrede de üye esnaflarımızın desteği ve oyları ile yeniden aynı görevime devam etmek istiyorum. Şimdiden bütün üyelerimize verecekleri destek için teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlar, toplumun tüm kesimlerine yönelik üretimleriyle, ekonomik büyümeye ve sosyal sisteme katkı sağlayan, ekonomik dinamikliğin ve canlılığın kaynağını oluşturan, refahı tabana yayan, istihdama önemli bir düzeyde katkı veren, bunların yanında istikrarın da temel mekanizması olarak kabul gören bir kesimdir. Lokantacılık mesleği ile uğraşan esnafımız bu genel çerçeve içerisinde çok daha önemli ve çok daha özel bir konuma sahiptir. iyi ve kötü günde sizlerin hep yanınızda olacağız olmaya devam edeceğiz.”

                                                                                      

 

Bu haber 640 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı
Barış mobilya işletmecisi Kadir Nohutcu Kadir gecesi için bir...
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
Başkan Avni Haki’den Kadir gecesi mesajı
sanalbasin.com üyesidir