Ebu İshak Vakfı, Yoksulların Umut Kapısı

Ebu İshak Vakfı, Yoksulların Umut Kapısı

16 Nisan 2021 - 20:03 - Güncelleme: 18 Nisan 2021 - 03:51

 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoksul ailelere yardımda bulunan dernek ve vakıfları da harekete geçirdi.

 Erzurum Ebu İshak Vakfı,  yoksul ailelere Ramazan ayında bin 500 kişilik yemek 4 bin kişiye et ve giyim yardımında bulunacak.

Erzurum Ebu İshak Vakfı, Vakıf Müdür Yardımcısı Fatih Aksoy, Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza kapımız ardına kadar açık olduğunu söyledi.

Aksoy,” Erzurum Ebu İshak Vakfı,  yoksul ailelere Ramazan ayında bin 500 kişilik yemek 4 bin kişiye et ve giyim yardımında bulunacağız. Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza kapımız ardına kadar açık. Elimizden geldiği, imkânlarımızın elverdiği müddetçe onların yanındayız. Erzurum’da öyle aileler var ki, bir tas sıcak çorba ve bir dilim ekmeğe muhtaç haldeler. Vakıf olarak imkanlarımız kısıtlı, dolayısıyla yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için azami itina gösteriyoruz. Yaptığımız denetleme ve güncelleme çalışmalarıyla, maddi durumu düzelmiş olan ailelerin yerini, yoksul başka ailelerle dolduracağız. Vakıf olarak bizler hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Titiz bir araştırmanın sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahipleri, vakfa bağışlanan ayni ve nakdi yardımlardan istifade edebiliyor. Son aylarda ekonomik krizin de etkisiyle bu yardımlarda durağanlık başladı. Ama biz, umudunu vakfa bağlamış aileleri mağdur etmemek için tüm imkanlarımızı zorluyoruz”

Bu haber 2815 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir