Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanlığından örnek davranış.

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanlığından örnek davranış.

17 Haziran 2020 - 15:03

Diyanet-Sen Erzurum Şubesi 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren Kur’an Kurslarımızda Hafızlık eğitimlerine başlayan tüm öğrencilere maske ve Dezenfektan dağıttı.

 Diyanet Sen Erzurum Şube Başkanı Nurullah Ardahanlı, pandemi nedeni ile 16-29 Mart 2020 tarihleri arasında her düzeydeki eğitim programlarına ara verilmiş, hafızlık eğitimlerine 30 Mart 2020 tarihi itibariyle internet vasıtasıyla uzaktan eğitim yoluyla devam edilmiştir.  Pandeminin seyrine göre Diyanet İşleri Başkanlığımız da Devletimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda normalleşme adımlarının atılması ve kısıtlamaların aşamalı olarak kaldırılması nedeni ile hafızlık eğitimi veren Kur’an Kurslarımızda da normalleşme sürecini başlatarak 15 Haziran – 27 Eylül 2020 tarihleri arasında hafızlık eğitimlerini başlatmıştır. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürümesi için her türlü tedbirleri alan Müftülüklerimize de teşekkür ediyorum.

Diyanet-Sen Erzurum Şubesi olarak bu sürece katkı sağlamak amacıyla Kur’an Kurslarımızda hafızlık eğitimi alan ve geleceğimizin teminatı olan tüm öğrencilerimizin daha sağlıklı bir eğitim almaları için maske ve dezenfektan dağıtımı yaptıklarını söyledi.

 

Bu haber 1779 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir