Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin KINDIĞILI Ramazan...

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin KINDIĞILI Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayınladı

24 Mayıs 2020 - 10:00

 

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin KINDIĞILI Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayınladı.

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin KINDIĞILI Ramazan Bayramı münasebeti ile yayınladığı mesajında “Bu Ramazan aramıza mesafeler girsede gönüller bir olsun, evimizde kalalım dualarda buluşalım” dedi.

Kındığılı , Ülke, millet ve İslâm âlemi olarak bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlarımız her yıl Müslümanlık bilincimizi yenileyen, millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu müstesna günlerdir.” Dedi.

Bu yıl Corona virüs salgını nedeni ile farklı bir Bayram deneyimi yaşayacağımızı belirten KINDIĞILI “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de alınan sıkı tedbirler ve kurallara uyulmasıyla kontrol altına alınmaya başlayan Corona virüs salgını tebrirleri çerçevesinde bu yıl Ramazan Bayramımızı aile bireylerimizle geçireceğiz. Çoğumuz belki ilk defa anne babasından, anne babalar evlatlarından, akraba ve eş dostlarımızdan uzak bir bayram yaşayacağız. Bayram namazını kılamayacağız. Bundan dolayı biraz hüzünlü biraz buruk olabiliriz. Ancak ileride sevdiklerimize daha sıkı sarılabilmek için bu bayram biraz daha dişimizi sıkmamız biraz daha kurallara riayet etmemiz gerekiyor.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 1142 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir