AHMET YILMAZDAN AYDEMİRE CEVAP

AHMET YILMAZDAN AYDEMİRE CEVAP

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz’dan Erzurum Millet Vekili İbrahim Aydemir’e cevap: Biz PKK’ya terör örgütüdür diyoruz. Teröristin her türlüsünün belasını versin diyoruz. Herkim de destek veriyor ise Allah onunda belasını versin diyoruz. Peki yasiz İktidar Partisi olarak siz yolsuzluk, hukuksuzluk, adaletsizlik, kayırmacılık yapana aynı kınamayı yapabiliyormusunuz? Dedi.

07 Ocak 2022 - 22:11 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 23:17

Merkez Parti Erzurum il başkanı Ahmet Yılmaz, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in TBBM’de yapmış olduğu basın açıklamasındaki Terör örgütlerini lanetleye biliyor musunuz sorusuna cevap verdi.

Ahmet Yılmaz : Aydemir’in Basın toplantısında yapmış olduğu sözleri hatırlattı. İbrahim Aydemir’in sözü

Biz iktidar olarak PKK ya destek veren tüm siyasi partilerin Allah bin defa belasını versin diyoruz

Diğer partiler’e de seslenerek sizde aynı şekilde PKK ya destek verenlerin  Allah bin defa belasını versin diyebiliyor musunuz.

Merkez parti il başkanı Ahmet Yılmaz da İbrahim Aydemir’e seslendi

Evet PKK ya destek veren her kimse Allah bin defa belasını versin diyoruz.

Yılmaz; Sayın Aydemir biz terör örgütlerine göstermiş olduğumuz net tavrımızı aynı zamanda,  siyasette,  hükümeti arkasına alarak aba altından sopa gösteren,  yolsuzluk yapan, yakınları  ve akrabalarını, kayıranlara, ihale kıyağı yapanlara, kurumlarda hiçbir şekilde görev almadan ATM memuru  atayanlara  binlerce hatta yüzbinlerce, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen, tüm siyasetçilerin,  Allah bin defa belasını versin diyoruz.

 Peki ya siz, başta kendi  partiniz olmak üzere sizde bu tür siyasetçilerin  Allah bin defa belasını versin diyebiliyor musunuz ?

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz;  Bu güne kadar hiç kimse öcalanı, kimse muhatap bile almazken AKP öcalanı, muhatap alarak ve görüşüne önem verip özel izinle mektubunu okuttu ve kardeşini devletin kanalına çıkaran kimler olduğu ayan beyan ortada ve en büyük desteği verenlerin kim olduğu aşikardır.

Bu haber 1140 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den istifa etti yeniden refah Partisi AİZİYE meclis üyesi oldu
Horasan’ın sevilen simalarından iş insanı Bekir GENÇ AKP den...
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Ergun Deniz'den Miraç Kandili Mesajı
sanalbasin.com üyesidir