Adnan Menderes mahalle muhtarlığı yoksulun umudu oldu

Adnan Menderes mahalle muhtarlığı yoksulun umudu oldu

18 Nisan 2021 - 14:20 - Güncelleme: 18 Nisan 2021 - 14:46

Erzurum Palandöken İlçesindeki  Adnan Menderes mahallesi muhtarlığı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapıyor.

Şuana kadar 150 ihtiyaç sahibi aile yardım ettiklerini ifade eden Erzurum Palandöken İlçesi Adnan Menderes mahalle muhtarı Sadullah Aydemir, Hayırseverlerin destekleri ile  yapılan yardımların her yıl olduğu gibi bu yılda  devam ettiğini  söyledi.

Aydemir,” Erzurum Palandöken İlçesi Adnan Menderes muhtarlığı olarak bizler sevgi, dayanışmanın doruğa çıktığı ve insanların yardım için birbirleri ile yarışa girdiği bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere bir katkımız olsun istedik. Hayırseverlerimizin  destekleri ile  yapılan yardımların her yıl olduğu gibi bu yılda  devam ediyor. Rahmet mağfiret bereket ayı olan ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini bizleri yaratan rabbimden niyaz ediyorum diyerek söze başlamak istiyorum. Hayır, sahiplerimizin destekleriyle sadece ramazanda değil diğer günlerde de dayanışma ve yardımlaşarak ihtiyaç sahibi ailelerimize bu güne kadar Adnan Menderes mahalle muhtarlığı olarak hep paylaştık paylaşmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Köprü görevi üstlenerek dayanışma ve paylaşmaya vesile olmanın mutluğunu hep birlikte yaşadık. Hayır, sahiplerimizin destekleriyle Ramazan ayının ilk haftasından itibaren bu güne kadar 150 ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olduk. Adnan Menderes mahalle muhtarlığı olarak Allah’ın izni hayır sahibi kardeşlerimizin desteğiyle Ramazan ayında ki hedefimiz daha fazla ailemize ulaşmayı hedefliyoruz. Allah yardımlaşmayı emretmiş ve müminlerin yardımlaşmasını kuranı kerimde bizlere örnek göstermiştir, yine Yardımlaşma dinimizin bir gereğidir, komşusu açken tok yatmayan bir peygamberin ümmetiyiz. Bu güne kadar maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerimize, özellikle Dilek kardeşime, Palandöken Belediye Başkanımıza çorbada tuzu olan herkese Mahallem halkı adına teşekkür ediyorum.”

Bu haber 1191 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Makine Mühendisleri iftar yemeğinde buluştu
Makine Mühendisleri iftar yemeğinde buluştu
Narman Temel Daş ile kazanacak
Narman Temel Daş ile kazanacak
sanalbasin.com üyesidir